PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

NYOMDAI KIVITELEZÉS

A leggyakrabban használt tradicionális sokszorosítási technológia Guttenberg óta. Akár néhány szórólaptól a milliós példányszámú flyer-ek előállításáig, az eladáshelyi dekorációktól a kültéri óriás reklámfelületek nyomtatásáig mindenre van nyomtatási megoldásunk. A legmagasabb minőséget válogatott partner nyomdáink segítségével biztosítjuk.

REKLÁMFILM GYÁRTÁS

A reklámfilm az üzenetet, mondanivalót talán a leghatékonyabban közvetítő reklámeszköz, mely maximálisan kihasználja a hang és vizualitás adta lehetőségek teljes tárházát. A forgatástól a végleges film megkomponálásáig kontrolláljuk a folyamatokat. Amit kitaláltunk a kreatívban, azt biztosan mozgóképpé alakítjuk a munka igényének megfelelően.

REKLÁMZENE KÉSZÍTÉS

Napjainkra már nem csak a klasszikusnak számító rádió és tv reklámokban szerepelnek hatást fokozó zenék, hanem alkalmazásuk a digitális média szinte minden területén szükségessé vált. Egyedi igényeknek megfelelően akár egyszerű szignálokat, vagy komplett zenei aláfestéseket komponálunk.

REKLÁM ÉS DIVATFOTÓZÁS

A divat, a stílus világa összegyűjti azokat az irányzatokat, amik formálják a mindennapjainkat és a fogyasztói igényeket. A jó márkakommunikáció mindig épít az aktuális trendekre és figyelembe veszi azok változását. Megfotózzuk a megalkotott kreatívokat, a reklámokban szerepeltetni kívánt tárgyakat, kompozíciókat, legyen az műtermi, vagy kültéri helyszínen egyaránt.

RÁDIÓ SZPOTOK

Fontos, hogy a kampányok kreatívja rádió reklámban is érvényesülni tudjon, ezért a dialógusokat, narrációkat az általunk javasolt színészek hangján szólaltatjuk meg. Részesei vagyunk a munkának az ötlettől egészen a műsorba adásig.

PARTNEREK