GRAFIKAI TERVEZÉS

ARCULATTERVEZÉS

Formákból, ábrákból és színekből rajzolunk logót, arculatot. Minden arculati elem a képi lenyomata, azonosítója lesz cégének, márkájának. Ezért fontosnak tartjuk, hogy korszerű, a cég értékeit mélyen tükröző grafikákat készítsünk. A logótól a nagyarculatokig, a nyomtatott magazin layout-tól minden digitális azonosító megalkotását végezzük. Moduláris, stílusos arculataink alkalmassá teszik az Ön cégét is a hatékony kommunikációra.

KIADVÁNYTERVEZÉS

Az általunk készített márka- és termékkatalógusok, egyszerű szórólapok, cégismertetők, brossúrák, poszterek, indoor és outdoor grafikák lehetnek egy komplex kampány részei, vagy akár önálló kiadványok is egyaránt. Tervezésüket minden esetben a legnagyobb odafigyeléssel és igényességgel végezzük, hogy megrendelőink a kívánt hatást érhessék el velük.

CSOMAGOLÁSTERVEZÉS

A vásárlási döntéshozatal egyik elsődleges meghatározója a termék vizuális megjelenése, külleme. A márka és a termék egybeolvadását valójában a csomagolás testesíti meg. Ez az arc, amivel azonosítjuk a terméket és elraktározzuk a tudatunkban. Ez az, amivel megkülönböztetjük másoktól, amiről eszünkbe jutnak azok az értékek, amik érzelmeket váltanak ki belőlünk. A jól megalkotott termékcsomagolás minden esetben pozitív emóciót vált ki belőlünk, ami biztos zálog arra, hogy a terméket a fogyasztók számára értékessé tettük.

PARTNEREK