DIREKT MARKETING

E-MAIL MARKETING (EDM) KAMPÁNYOK

A klasszikus direct marketing világa kibővült az Internet adta elektronikus lehetőségekkel. Az általunk, vagy ügyfeleink által épített adatbázisok szűrt címlistáira meghatározott csoportoknak, vagy akár mindenkinek egyedi üzenetet tudunk eljuttatni. A módszer költséghatékony, hyperlinkek segítségével webes tartalmakhoz kapcsolható, direkt cselekvésre ösztönző.

PRINT ALAPÚ KAMPÁNYOK

Marketing adatbázisok felhasználásával személyre szabott címlistákat készítünk, vagy terjesztő partnercégünkkel együttműködve juttatjuk el a direkt marketing küldeményeket a klasszikus nyomtatott szórólapoktól, a több oldalas brossúrákig.

WEBSITE KÉSZTÉS ÉS PORTÁL BÉRLÉS

Kompetenciánk az egyszerű cégbemutató website-októl a komplex adatbázis alapú CMS megoldásokig terjed, legyen az webáruház, vagy portál. A feljesztéseinknél a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk.

MÁRKA SITE ÉPÍTÉS

Termékek, szolgáltatások Online reklámozásának egyre gyakrabban használt eszköze a márka site, ahol a márkát függetlenítjük a gyártó, vagy forgalmazó kommunikációjától. Egyedi, webes felületet létrehozva csak a márkára fókuszálunk, szórakoztató, interaktív tartalmakkal.

VÍRUSFILM

Szakítva a klasszikus reklám bevett kliséivel a vírusmarketing egy innovatív és egyben alternatív reklámozási forma. A szokatlan, nem várt, akár meghökkentő megjelenéseivel juttatja el az üzenetet a fogyasztónak. Az online közegben a filmes, animáció alapú megjelenése a meghatározó.

PARTNEREK