DIGITÁLIS MÉDIA

ONLINE KAMPÁNYOK

Célcsoportok eléréséhez hatékonyan használható webes kampányok teljeskörű tervezését, kivitelezését végezzük megjelenés, és átkattintás alapon egyaránt.

ONLINE HIRDETÉS

Animáció és videó alapú webes hirdetéseket készítünk szabványos, vagy egyedi méretekben, tág teret adva a kreativitásnak.

WEBSITE KÉSZTÉS ÉS PORTÁL BÉRLÉS

Kompetenciánk az egyszerű cégbemutató website-októl a komplex adatbázis alapú CMS megoldásokig terjed, legyen az webáruház, vagy portál. A feljesztéseinknél a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk.

MÁRKA SITE ÉPÍTÉS

Termékek, szolgáltatások Online reklámozásának egyre gyakrabban használt eszköze a márka site, ahol a márkát függetlenítjük a gyártó, vagy forgalmazó kommunikációjától. Egyedi, webes felületet létrehozva csak a márkára fókuszálunk, szórakoztató, interaktív tartalmakkal.

VÍRUSFILM

Szakítva a klasszikus reklám bevett kliséivel a vírusmarketing egy innovatív és egyben alternatív reklámozási forma. A szokatlan, nem várt, akár meghökkentő megjelenéseivel juttatja el az üzenetet a fogyasztónak. Az online közegben a filmes, animáció alapú megjelenése a meghatározó.

PARTNEREK